Alla inlägg under oktober 2008

Av Victoria - 8 oktober 2008 09:26

Går kvällen var mycket mysig.. vi sjöng sing star så vi nästan blev hesa..

Emma hade beställt grötbullar så jag och wirva bakade det men den första degen blev inte så bra för precis när den var klar upptäckte jag att jag hade glömt att ha i jästen... haha snacka om att vara virrig..


Idag ska jag fixa lite med en massa kläder som pyret vuxit ur och sen ikväll ska vi bort på fika till en diakonisa (heter det så tro...)  hon som hjälpte oss en massa vid pappas död.


Ska även göra ett besök på apoteket och köpa ipren det enda som hjäpler vid min huvudvärk...  är tredje dan med huvudvärk nu men jag vet att det kommer från nacken.. borde kanske ringa en kiorpraktiker.. men det är ju så j*****a dyrt.....


Nä nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna ngt idag..


toodiloo!!!



Av Victoria - 7 oktober 2008 12:02

vet ni vad som har hänt... en som jag känner  har hyrt ut sin lägenhet i stockholm allt på papper.. igår när han kom hem var lägenheten totalt förstörd alla grejer var borta fanns bara en tom säng inga täcken el. kuddar...   han har hört sig för hos grannarna som berättade att det bott 8 personer från estland där inte alls den personen det var sagt skulle göra det.... tycker rikigt synd om honom han har otur med mycket den killen..


Nu ska jag kolla på singelmammor på svt.s sida, jag missade det igår.


Shalom!!

Av Victoria - 7 oktober 2008 09:45

Nu äntligen är jag ledig igen framtill fredagkväll kl. 20,15..rikitgt nice.


Idag missade jag två bussar hem från jobbet för att jag stod och babblade så mycket med tjejen jag jobbade med :-)  så istället tog jag en promenad hela vägen hem var jätte härligt och tog 45 minuter ska försöka göra det när jag har jobbat natt och inte är stressad till dagis...


Huvudvärken är tyvärr inte helt borta ännu... ska försöka stretsa nacken idag... ibland när jag får sån här värk håller det i sig i flera dagar....  tror det beror på att jag sov konstigt i helgen när wirva sov med mig..


Ikväll kommer min lillasyster och hennes kompis hit och ska sjunga singstar med mig och Wirva, hon har redan bestämt vad hon ska sjunga.. jag vill leva la dolce vita med after dark hehe.. själv har jag min favorit låt med R E M kommer inte på nu vad den heter...


Bye bye!!  

Av Victoria - 6 oktober 2008 09:08

Vaknade på jobbet kl. fyra inatt med världens huvudvärk.. inte kul alls och inga värktabletter hade jag med mig...

har tagit alvedon och smörjt nacken med aloe vera heat så jag får se om det blir bättre... har min trevliga vecka nu och då får jag lätt ont i huvet..


Dagen idag blir mycket lugn som det känns nu ska ju jobba en natt..

Ska ha middagsgäster dock  min lillasyster och hennes pojkvän ska komma hit och vara barnvakt när jag åker på jobbet så jag har lovat dem  middag.. tror jag ska göra wirvas favoritmiddag  pasta gratäng... är mycket enkelt att göra och gott ,man gör en vanlig köttfärsås  sen kokar man valfri pasta jag brukar använda pasta penne, blandar allt detta i gatängform och häller på keldas färdiga ost sås som bara är 8 % fett  och sen in i ugnen blir som en typ av lasgne fast mycket godare.. ska även göra egen pizzsallad till tycker det är perfekt att ha i kylen..


Nu ska jag maila möhippa bilder till min syster som jag lovat att göra för länge sen..(skäms lite)  Jag kanske ska lägga ut nån bild här hehe.. vad tror du om det syster yster hihihi..


Ciao!!

Av Victoria - 5 oktober 2008 09:05

Idag vaknade jag av en blött puss men det var inte min sambo eller dotter utan Tyko våra kompisars hund hehehe...


Smörgåstårtan blev mycket uppskattad vi åt så vi fick ont i magen men det var det värt..  från idag blir det nyttigt igen!


Ikväll jobbar jag natt igen ... bläää... ibland verkligen hatar jag att jobba natt  är lite trist att åka hemifrån på kvällen precis när man blivit trött och seg.. dessutom så funkar ju inte min skitmoppe så jag får åka buss vilket tar en evighet.. jag hoppas verkligen att min sambo orkar fixa den i veckan men han är lite lat ibland...


Nu ska jag surfa runt lite och kolla lite bloggar!!


Kram och hej!

Av Victoria - 4 oktober 2008 13:47

Jag bakade ju bröd imorse och jag glömde berätta vad som hände... vi har en bläckpenna med magnet på och den hade på ngt sett fastnat under plåten som jag körde in i ugnen... luktade inte precis nybakt bröd när jag öppnade den...  var bara att slänga de brödet... mycket irriterande....


Nu är vi allfall hos våra kompisar i töva min sambo ska röka en lax här hos dem.. det brukar bli jättegott att ha på knäckebröd....mums..


Ha det gött nu ska jag vara lite social!!



Av Victoria - 4 oktober 2008 11:21

Mina ögonfransar har gått av på ena ögat..... ser helt sjukt ut..  måste var  att jag böjt fransarna med mascara på...   klant jag.. hoppas de växer ut fort....


Idag är jag på uruselt humör  har knappt sovit nåt sen 02,33 då min sambo kom och la sig och började toksnarka... försökte med öronproppar en kudde över huvet men jag hörde honom ändå..  halv sju gav jag upp och klev upp...


har dock hunnit en massa idag ,tvättat, bakat bröd  varit och handlat och gjort en smörgåstårta med lite nyttigare ing. som vi ska ta med oss till töva idag för vi ska dit denna helg oxå.. hehe.. snart blir de nog less på oss därför tänkte jag ställa mig in med en smörgåstårta hehe..

har även köpt kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag till kidsen... min dotter har sjungit hela fm det är ingen vanlig dag för det är kankelbullens dag... gulltjejen min!!

Nu är det lunchtime potatis och må gott köttbullar!!

Kramis!!

Av Victoria - 3 oktober 2008 17:34

Äntligen är jag ledig!! Skönt! 

Idag var jag och stumpan på teater med hennes kompis det var rikigt mysigt!

Tänkte först att vi skulle åka till våra kompisar i töva ikväll men skrutten är helt slut efter dagen och jag känner mig rätt knäckt jag med så det blir en hemmakväll framför tvn, är ju idol ikväll... min sambo blir säkert jätte glad att vi ska se det hehe...


Träffade min dotters gudfars fru på stan och hon berättade att hennes pappa är jätte sjuk och ligger på sjukhus..  mina tankar är hos dem.


på onsdag ska vi bort och fika hos en tjej från kyrkan som hjälpte oss en massa när min pappa dog i påskas ska bli trevligt hon är en mycket fin människa.

jag kan ibland inte fatta att pappa är borta.. .. känns helt sjukt att han bara är borta, min dotter pratar mycket om morfar och vinkar till honom uppe i himlen...  känns så hemskt att han inte får se henne växa och se allt hon lär sig som jag vet han skulle bli stolt över som tex när hon lärde sig cykla i våras...  fast han kanske ser därifrån han är ..

Han har ju ingen gravsten utan är begravd i en minnes lund och jag har bara varit där en gång.. kändes så konstigt.. jag kan ibland önska att det fanns en gravsten att gå till  men det vet jag att han inte vill ha..


Nä nu ska jag skicka iväg min sambo på konsum så han kan köpa lite gotta till ikväll för det tänker jag unna mig idag.


Trevlig helg mina vänner!!





Ovido - Quiz & Flashcards