Alla inlägg under oktober 2008

Av Victoria - 12 oktober 2008 09:29

Det finns ingen jag älskar så mycket som min dotter men det finns ingen som kan göra mig så arg heller... 

 nu alldeles nyss fick hon världens utbrott för att jag inte kunde träna skrivning med henne bums när hon ville det ..

hon skrek och sprang in på sitt rum och jag fick panik eftersom det är söndag morgon och grannarna säkert vill sova och vårat hus är jätte lyhört.. såna gånger blir jag så arg så jag nästan skäms över mig själv:(  och självklart märker Wirva det och skriker och går på ännu värre...puhh..  det är så trist att börja morgonen med gnäll och bråk jag tappar helt lusten att hitta på roliga saker...   

nu är vi iallfall vänner igen, hon tittar på tv och jag sitter här.


Vi ska nog gå ut sen iallfall i det fina vädret och jag ska dessutom sy en kjol till mig som jag tänkt göra flera dagar.


Ha en bra söndag själv ska jag koka kaffe nu..


kram!!


Av Victoria - 11 oktober 2008 18:19

då var det snart dax att åka på jobbet igen.. jag är sååå trött så jag hoppas det blir en lugn natt...

dagen har varit mycket trevlig, Wirva lekte för fullt så när hennes kompisar gick hem var hon helt slut.. lillstumpan.


Idol igår ..vad tycker ni.. jag tror att lars fortfarnde är min favvis fast Alice var grym igår hon med...  det var iallfall rätt person som åkte ut tycker jag.. 

 blir spännande att följa denna säsong.

Vet ni vad jag önskar kunde börja igen.... Big Brother hur bra var inte det!!


Nä nu ska jag gosa lite med mitt barn innan jag drar till jobbet.


hörs imorgon!! 

Av Victoria - 11 oktober 2008 09:30

Igår slog jag min armbåge rakt in i en dörröppning typ kärringstöt (heter det så?)  hur som helst så har jag skit ont..  mycket irriterande..


Nu är jag hemma igen efter en natt på jobbet ,jag somnade jätte sent för jag kollade på film.. enjätte bra film jag lånat av Emma, Jakten på lycka med Will smith jag kan verkligen rekomendera den!


Idag ska vi bara slappa jag och wirva, nicke är på älgjakt så vi får hoppas de skjuter så vi får lite kött..

Eller just det ja vi ska ju få främmande även idag av två kompisar till wirva och deras mammor ,ska bli trevligt.


bye bye!! 


Av Victoria - 10 oktober 2008 16:51

Så där då var det fredagkväll igen och jag har precis mumsat i mig en halv pizza ,vesuvio med banan och bearnisesås..mycket smaskig pizza som jag har konstruerat själv!!


Dagen har varit mysig vi fick en fin blomma av Wirvas kompis när de kom hit.. tjejerna lekte och hade kul och vi mammor babblade och drack kaffe.


Wirva har en ny grej som hon vill göra hela tiden.. hon vill skriva , jag ska säga bokstäverna och hon skriver..hon är rikigt duktig faktist!(skrytmamma)fast ibland är det jobbigt om jag inte har tid  att sitta med henne men det känns även viktigt att ta sig tid  just nu när hon är så intresserad.. 


Snart ska jag åka på jobbet funderar faktist på att åka lite tidigare så jag hinner se idol. .börjar egentligen 20,15  .. .. ska kolla hur bussarna går.

Har även några filmer jag lånat av Emma och Rikard som jag ska se ikväll så det känns inte så tokigt att jobba faktist..


Trevlig helg mina  vänner och de jag inte känner! ( hehehe vitsigt va?)


Kramis!!

Av Victoria - 10 oktober 2008 10:05

det som är possitivt när man vaknar tidigt är ju att man hinner en massa på morgonen om man inte fastnar vid datorn.. idag har jag gjort massa iallfall.


Wirva har suttit och kollat bolibompa sen halv sju..  är kanske inte så bra men hon tittar inte på tv så ofta..

hur som helst ska vi strax fixa till oss och äta lite lunch innan våra gäster kommer...  


solen skiner ute idag så vi får se om vi går ut en stund senare idag är bara lite jobbigt att vara i solen när man har huvudvärk.. får ta på mig en keps i så fall, jag har ett paket att hämta på ica (posten ) så en tur dit blir det nog iallafall.


Så det var lite onödigt vetande från mig haha..


kram så länge!!

Av Victoria - 10 oktober 2008 05:58

på min dotter ibland... inatt har varit en hemsk natt.. jag har sprungit in till henne flera ggr hjälpt henne med täcket m.m sen 05,40 då var hon hungrig och ville ha frukost som jag tyckte hon skulle äta i köket men hon ville äta i soffan och fick världens utbrott,  sånt kan göra mig helt tokigt när hon får såna gnäll utbrott tidigt på morgonen....


Känns jobbigt att vara uppe så här tidigt eftersom vi ska få främmande idag och sen jobbar jag inatt...

Nu kommer hon här och säger surt.. jag ville ju ha en macka oxå (hon fick fil)  det är tur hon är så söt ändå hehehe..


nog från mig denna tidiga morgon med världens huvudvärk.. tyvärr...

bäst och fixa den där mackan..

kram!!

Av Victoria - 9 oktober 2008 17:31

idag har jag minsann varit duktig.. har putsat fönster i kök och vardagsrum tvättat massa tvätt ,handlat, bakat bullar med min femåring,städat och dammsugit, städat båda toaletterna grundligt...  ibland känner jag mig som en piga här hemma... kan bli så less på allt som måste göras och som jag oftast får göra själv..grrrr..


Jag och wirva har bakat för imorgon kommer hennes bästa kompis från dagis hit med sin mamma och wirva ville absolut bjuda dem på bullar..

 Nu ska de strax in i ugnen så då lär det lukta gott här=)


Äsch nu måste jag ju skynda mig och hämta tvätten får hoppas wirva inte somnar när jag är borta..  hon är ju en mycket kvällstrött liten dam ska försöka få henne att följa med fast hon är inte så road av tvättstugan jag känner likadant faktist hehehe..


Ciao ciao!!

Av Victoria - 9 oktober 2008 08:31

Stress stress har det varit denna morgon... wirva har fotografering på dagis idag och precis innan vi skulle gå kom hon på att hon ville byta kläder och fick ett litet utbrott när hon inte fick det.... man jag mutade henne med en cykeltur till dagis så hon blev på bättre humör.. hon var jätte fin i en blus från london som hon fått av linda och malin.


själv kom jag till dagis i skitiga mysbrallor..glömde alldeles bort att byta hehe.. och typ alla föräldrar var där just då och lämnade sina barn ...


Igår hade vi en trevlig kväll hos anna (diakonen) åt god paj och glass..  var mätt hela kvällen.

Är jätte avundsjuk på hennes fina lägenhet mitt istan och en hyra på  jätte lite..


Idag hade jag tänkt putsa fönster och byta gardiner men det regnar så klart... 


Nä nu måste jag nog koka lite kaffe så jag blir lite pigg!!


Hej då!!

Ovido - Quiz & Flashcards