Alla inlägg under oktober 2008

Av Victoria - 19 oktober 2008 06:50

jag blir verkligen glad när jag loggar in här och ser att jag fått gulliga kommenater, tack för dem!!


Wirva stumpan vaknade kvart i sex och hade jätte ont i magen, hon var super hungrig såklart, själv vaknade jag med en godis bil faskletat på ryggen och i håret..hehehe  .. inte så mysigt.


idag bär det av hem kl. 16.00 och jag ska försöka övertala wirva att vi inte ska sitta längst fram för då kan man inte titta på filmen de visar, resan går jui lite fortare om man kan det plus att det kommer ju bli mörkt så vi inte ser ut ändå.

Förästen så var jag och solade igår men det var inga bra rör så jag blev inte så jätte brun =(   bara 60 kr, fattigare..


kram på er nu ska jag surfa runt lite innan jag hoppar i duschen!


Av Victoria - 18 oktober 2008 19:12

vi har det jätte bra här på våran  lilla semester, wirva har fullt upp med roliga saker.. det ända som är lite jobbigt är att hon ju är lite petig i maten och har inte ätit nåt av den mat vi blivit bjudna på  föruotm pannkaka på badet...  jag måste verkligen bli stenhård med maten hemma från och med nu måste hon smaka på allt. 

idag på stan fyndade jag två par skor till wirva och en tröja till mig.


ikväll blir det lugnt vi ska slappa i soffan, wirva somnade när hon tittade på bolibompa utan middag i magen så jag hoppas hon sover hela natten.


nu orakr jag inte skriva mer på deras konstiga dator..


kram så länge.



Av Victoria - 18 oktober 2008 07:36

vår bussresa igår gick inte rikitigt som vi hade tänkt.

När bussen hade kört ca en timme (resan sakulle ta 4 timmar) då gick bussen sönder och alla på bussen fick vänta över en timme på en xtra buss och när den väl kom så fick inte alla plats på den så jag och wirva plus ca tio till varav två var småbarn.. fick snällt vänta och de visste inte när det skulle komma nån xtra buss eller så...

jag tycker det är förjävligt av de på bussen at vi med barn inte fick åka med bara lämna oss där utan att veta när vi kommer därifrån, jag brukar inte ringa och klaga men det ska jag göra denna gång bussvärdinnan var dessutom rikigt otrevlig mot oss som blev kvar.


Hur som helst så efter nästan två timmar från bussen gick sönder kom det en taxi så jag och wirva skyndade oss fram det var en kille som hade en båt att passa därför kom en taxi och som tur var fick vi åka men resan tog lång tid .... wirva var himla duktig fast det blev som det blev bara lite gnäll men det är ju inte så konstigt.. det var mitt i middagstid så jag mutade henne med resgodiset..


Idag ska wirva åka och bada med leif och jag ska på stan med kicki och sen i eftermiddag ska vi gå på mamma mu på bio så det är ett fullspäckat schema idag.


Jag funderar att springa över nu på ett solarie som ligger här mittemot..  skulle  vara trevligt med lite färg.


Ha en trevlig lördag!"!

Av Victoria - 17 oktober 2008 08:39

När jag ska resa bort då är jag sämst på att packa.... j

ag kan packa med kläder som jag aldrig använder annars för kanske jag vill ha dem då hihihi..

Håller just nu på att packa men jag har varit duktig tycker jag... för två dagar har jag packat två kjolar och  ett par  mysbyxor och två linnen en blus , två koftor och två jackor.... lite mycket jag vet men det finns inget värre än att gå runt med kläder som känns fel därför måste jag ha lite valmöjligheter!

Reskläder blir en kjol och tröja.. är ganska skönt att åka i kjol i ställe för att sitta i ett par jenas flera timmar på en buss.



Wirva däremot hon har så mycket kläder så där är det svårt att välja vad man ska ta med:=)


Kram så länge jag skriver lite från våran minisemster!

kramis!!


Av Victoria - 17 oktober 2008 07:08

Idag ska jag och min lilla skrutt åka och hälsa på Leif och Kicki, vi åker med busssen kl. tolv. 

 Wirva tycker der är jätte kul att åka den bussen eftersom det är en 2våningsbuss och vi sitter längst upp längst fram, mycket spännande!

 Ska bli skönt att komma bort lite och slippa allt vardagligt som laga middag städa m.m. 

Känner mig lite okoncentrerad att skriva för jag har nån här brevid som tjatar om att få gå på bollibompa sidan...  får se om jag hinner skirva mer innan vi åker .


Trevlig helg iallfall min vänner!!!




Av Victoria - 16 oktober 2008 16:08

jag har hunnit med en massa idag..  jag har rensar ena förrådet och det blev mycket som ska slängas!

 men jag orkade inte bära allt till soprummet så nicke får hjälpa mig när han kommer hem, jag har även städat hemma, tonat håret och lagat middag.. spagetti och köttfärssås... mums mums.. 


Ikväll ska vi åka till mina söta gudbarn  och min "bästis" ska bli trevligt synd bara att det är ett sånt skitväder ute.

Det bästa när det regnar är att ha keps då slipper man släpa på ett paraply och blir inte blöt i ansiktet... och behöver inte bry sig om frissan heller för den delen..hehe..


Nu ska jag slänga i pastan i vattnet!!  


hej då!


Av Victoria - 16 oktober 2008 07:04

Sen Wirva föddes har jag inte sovit en hel natt.. hon sover nuförtiden  oftast hela natten men jag vaknar flera ggr..  

Hon har alltid varit extremt morgonpigg så om hon har vaknat till vid tvåtiden eller så då har hon blivit pigg och velat kliva upp så jag sover jättelätt på natten just bara för att om hon har vaknat har jag varit där på tre sekunder för att kanske få henne att somna om...  har hört att det kan vara vanligt att småbarnsföräldrar får sömnproblem men det kommer säkert gå ytill sig med tiden.


Idag vaknade min prinsessa 05,22 och ville kramas hon vet precis hur hon ska göra för att få mig pigg hehehe.. hon kramas och säger massa fina saker tex.. mamma jag älskar dig mest i hela världen..m.m vem vaknar inte av såna fina ord...  skruttfian min.

Nu sk vi strax gå på dagis de har utflykt med 5 års gruppen idag så wirva är pirrig över det.


såg ni programmet om fetma igår? Kvinnan som vill bli fetast i världen.. va hemskt..  hon var ju jätte fett nu vägde 285 kg tror jag och ville upp till över 400 kg.... helt sjukt!  och hennes man verkade puko han var den som skulle bestämma där hemma och hon skulle vara undergiven...  usch!!


Nä nu måste jag försöka göra mig vacker så jag törs gå utanför dörren!

hej då!


Av Victoria - 15 oktober 2008 18:19

då var det onsdag och snart är det greys på tv....jihaaa!!!! Är så kul att alla dessa braiga serier har börjat igen!!


När jag hämtade wirva på dagis idag så hade hon och hennes bästis precis retat en annan tjej och sagt att hon inte skulle få nån tårta när de fyllde år.. flickan grät som bara den...  gillar inte när wirva är elak men det är ju sådär barn kan vara....  nu ikväll har hon iallafall ritat en fin teckning hon ska ge den tjejen imorgon och även klistrat på ett av sina finaste klistermärken..  vi har satt en kom ihåg lapp på dörren så den abslolut inte ska bli kvar hemma.


Imorgon ska jag äntligen ta tag i förråden som jag har tjatat om i iflera dagar =)   hinner nog inte allt men börja iallfall!


Nu ska jag bjuda min dotter på en nybakt smörgås som vi har bakat idag.


Hej hopp!!


Ovido - Quiz & Flashcards