Alla inlägg under september 2009

Av Victoria - 4 september 2009 08:13

Wirva vaknade fyra imorse av regnet och kunde inte somna om sen.. jag hoppas hon inte blir allt för trött idag på skolan.... jag sa att de fick ringa om hon blev det.


Min huvudvärk är äntligen borta och jag tror faktist detta regn kan ha bidragit till det.. skönt är det för igår kände jag mig rutten hela dan och trodde såklart det var svininfluensan..


Idag ska jag bara ha det trevligt hela dan !!

Först ska jag på lunchdate med Linda N och Sara B  och efter det ska jag på bokia och leta nån skolbok till Wirva som jag lovat henne så hon kan ha skola i helgen oxå.. ..jag får hoppas detta intresse håller i sig även när hon är 14 år ..;)


Och sen ikväll åker vi till töva bara jag och Wirva och sover över <3

Nicke jobbar hela helgen 7 till 7 så honom lär vi inte se mycket av.


Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag gör mig vacker inför min lunchdate.

 Jag ska ha på mig min nya klänning från myrorna tror jag.

Av Victoria - 3 september 2009 10:47

Fy vilken huvudvärk jag vaknade med i morse... och ingen värktablett hade jag med mig på jobbet heller men som tur är känns den bättre nu efter en Ipren och två alvedon.


Nu håller jag på att städa och tvätta och faktist bara njuter av att vara helt själv hemma....

 Wirvisen ska jag hämta strax före två och då ska vi vara ute om jag inte har ont i huvet igen för då är det inte kul att vara i solen.


Hon är så söt vår dotter  hon verkligen suger åt sig allt hon lär sig nu och igår satt hon hela eftermiddan och nästan hela kvällen och tränade på att skriva så om det är nån som har ngt tips på böcker man kan köpa tipsa mig gärna.

 Klockan halv ett kommer det en kille och kollar på diskmaskinen så jag hoppas verkligen det inte är nån skum typ eftersom jag är hemma själv då..


Nä nu ska här dammsugas.

Kram kram!!

Av Victoria - 2 september 2009 21:44

Emma och Nina var ju hos oss på middag idag och efter middan gjorde vi det vi alltid brukar göra när de är hos oss..

de började lite försikigt...



fast efter lite uppvärmning så hörde nog alla grannar oss :)


Nu är jag på jobbet och ska snart krypa ner i sängen och få betalt...


Kram på er och sov gott!!

Av Victoria - 2 september 2009 12:50

Har jag varit på nu på fm och det var trevligt som vanligt.

Sprang in en sväng på myrorna påväg hem och där fyndade jag en jättefin svart klänning för 135.- , perfekt!  Brukar aldrig gå dit men jag tror jag ska kolla där  då och då hädanefter.


Ikväll kommer Emma och Nina hit på middag (lasagne) och ev. passar Wirva när jag åker på jobbet om inte Nicke hunnit hem så jag ska väll städa av lite och gå och handla innan jag hämtar pirwan halv tre ...ska bara slänga i mig lite fillunch först.


Solen skiner som  bara den men jag är less less less på den nu.. jag vill ha höst och lite kyla nu..;)


Kramis!



Av Victoria - 1 september 2009 13:28

Eddie, Hjalmar och Wirva vänta på fiskedamm.

sötis <3

sjörövarfabbe.


 


Nu är jag på jobbet.. har inte så mycket att göra faktist...

Kram kram!!

Av Victoria - 1 september 2009 08:29

blev ingen bloggning igår.. kände inte för det lixom :)

 Jag fick faktist en massa nytta gjort istället för sitta vid datorn.. Vi håller på eller än så länge  jag men vi ska tokrensa här hemma, vi har så mycket skit som vi inte använder och som tar en massa plats.

Vi har haft en byrå som har stått mitt i kevins rum i två veckor (den stod där min nya garderob står) Igår frågade jag grannarna om de ville ha den och det ville de så det blev ju perfekt för oss och deras dotter blev glad att hon fick den.


Jag rengjorde även vår diskmaskin som ska säljas och den blev jätte fin.. ångrar lite att jag ej gjorde det tidigare..;))

 Nu håller jag på att tvätta lite och sen börjar jag jobbet 11.45 men jobbar bara till fyra idag eftersom Nicke oxå jobbar kväll  den här veckan så har jag tagit kompledigt på kvällen.

Wirva tyckte att hon skulle få va så himla länge på skolan idag.. hon är ju lite bortskämd med tidiga dagar eftersom jag jobbar som jag gör.


 Kram och trevlig tisdag <3


Just detja igår på coop kom det fram en liten tant och sa - förlåt mig så mycket att jag stör men jag måste bara få säga att din dotter är den vackraste lilla flicka jag sett.. tror ni jag blev nå stolt .:)



Ovido - Quiz & Flashcards