Alla inlägg under november 2008

Av Victoria - 14 november 2008 15:48

jag skyndade mig att hämta wirva tidigt istället  och sen har vi varit hemma och myst och jag har sytt två kjolar en till henne och en till mig som inte är klar ännu,min kjol blir av en jeans tunika från indiska som jag lessnat på.

kan visa bilder sen.


Soppan går bra men jag är lite hungrig och har lite svårt att få i mig allt vatten, köpte iallfall ett himla smaksigt tee idag som heter Himla gott the! Det kan jag rekomendera.


Trevlig helg på er!!


                         Kram Victoria



Av Victoria - 14 november 2008 11:14

morgonen började med att jag fick gå hem från jobbet eftersom bussarna inte gick idag pga av halkan och jag hade inte ätit nåt än så jag var grymt hungrig..  var hemma 10.30 och drack min soppa och började mala köttfärsen men då har jag lyckats sätta ihop köttkvarnen på fel sätt så det går inte att mala och jag får inte isär den igen...grrr...   blir så less!!

Missade dessutom min tvätttid som jag hade nu på morgonen.


hoppas ni andra har en bättre dag!


                          Kram Victoria



Av Victoria - 13 november 2008 18:30

Vi har fått hem 41 kilo älgkött så Nicke håller på stycka för fullt, inte helt fel at få frysen full med kött måste jag säga.


Nu ska jag snart åka på jobbet fast innan ska jag och jessica åka och köpa cambridge och jag köper nog bara min favvo kakao med mint.


Ja det var lite onödigt vetande från mig, hihihi.


Kram och sov gott!  Själv ska jag sova på jobbet och få betalt.




Av Victoria - 13 november 2008 13:39

Nu har jag börjat med cambridge, tyvärr tycker jag inte det smakar lika gott som sist men det går nog bra ändå.


Idag har jag varit på stan en liten sväng, jag köpte ett par nya mysbrallor och ett rouge och två tyger som jag tror jag ska sy kjolar av eller nåt.


Kram så länge nu ska jag hämta min skrutt!


Av Victoria - 12 november 2008 16:27

vi sitter nu och väntar jag och wirva på Nicke sen åker vi till farmor och äter middag.. spagrtti och köttfärssås...mumsmililmums.

 Är riktigt skönt att slippa laga mat jag tycker det kan vara så jobbigt att komma på den där himla middan ibland :)


Äsch känner mig lite ofukserad att skriva eftersom jag har en liten trött efter dagis tjej här brevid.


                                     Kram Victoria




Av Victoria - 11 november 2008 17:22

mItt fläsk alltså!

jag och en kompis kör igång med cambridge tillsammans vilket känns bra för då kan vi peppa varandra, tyvärr kunde vi inte åka och köpa idag för cambridgetanten var inte hemma så vi börjar på torsdag och ska försöka köra fram till lucia.... jag känner mig grymt motivierad!!


Jag har fått några konstiga utslag på mitt ena öra eller strax nedanför ...  Emma tyckte de såg skit äckliga ut...  mycket skumt iallfall får se om de försvinner över natten.


                    Kram Victoria


Av Victoria - 11 november 2008 07:51

Idag vaknade wirva 04.10 .... hon får ju så klart inte kliva upp den tiden men det är inte så lätt att sova när hon ligger brevid och snurrar och petar in sina små fötter lite här och var..  tur hon är så söt ändå, hihihi..


Idag ska jag ta en promis in till stan (möte)  sen blir det jobb i eftermiddag.

Ikväll ska  vi kanske gå till en kompis som wirva ska få mer fiskar av.


Tror ni inte jag somande igår när det var cityakuten, ikväll när det är desperate housewife ska jag sitta i fåtöljen så jag inte somnar!! '


                      Kram Victoria



Av Victoria - 10 november 2008 19:43

imorgonbitti har jag lite tur, jag börjar egentligen jobba 8.15 ,men vi har ett möte 09.30 så jag behöver inte komma före det... jag gillar att vara ledig och ha betalt, hehe..


Ikväll är det färjan som gäller här och cityakuten om jag håller mig vaken så länge :) 

jag somnar nästan varje kväll isoffan nuförtiden vilket är mycket irriterande men jag är ganska pucko oxå , jag brukar tänka när det är reklam att jag ska bara blunda då.. ha ha precis som att det skulle funka.


                            Kram victoria






Ovido - Quiz & Flashcards