Alla inlägg under november 2008

Av Victoria - 24 november 2008 18:42

nu har jag snart ett pass som jag blev skitful på men men ... wirva blev söt iallfall även om hon såg lite rädd ut :)


Jag är jätte trött och seg har inte gjort ngt vettigt alls idag men det kan vara skönt med såna dagar oxå. (ibland blir det för många bara haha..)


Kvällen idag blir som alla måndagar färjan och cityakuten (som jag oftast somnar under) det är näst sista avsnittet av färjan :(   trist..


Tänkte bjuda på en bild på en skönhet som knäpptes av min syster när hennes man fyllde år för några veckor sen.


kram kram!!

Av Victoria - 24 november 2008 11:43

jag är inte alls ledig tisdag och onsdag utan bara tisdag.. jag jobbar ju onsdag och torsdag..  så nu vet ni om det är nån som bryr sig ...hehehe..


kramis!!

Av Victoria - 24 november 2008 09:50

Nu  är jag ledig tisdag och onsdag.... skönt!!!

Idag har jag dock ont i huvudet , jag brukar få det när jag har jobbat natt .... sängen är inte den bästa och sen sover jag inte så hårt där.


Idag ska jag hämta wirva strax efter tolv,nicke sa att hon hade vaknat 04,15 så då är det nog jobbigt att vara på dagis om hon är trött.


I  eftermiddag ska vi åka och fixa pass till mig och wirva..  så hejdå 800 kronor.


Bye bye!!  Nu ska jag göra lite nytta.

Av Victoria - 23 november 2008 17:50

Vi åker ju utomlands snart och vi pratar om det ofta med wirva, vi har tex sagt att där borta pratar man spanska eller engelska m.m

och idag frågade hon mig ...men mamma måste vi prata engelska  med varandra hela veckan...hi hi hi   gulligt va?


Igår i birsta så hittade jag lite fina grejer, jag köpte en stjärna på ekfot, ett fint rött tyg med glittriga stjärnor på som ska bli gardiner till wirvas rum..  vad mer... jo ett rött tyg att sy kuddar av till soffan, wirva köpte en ljuslykta till sina låtsasvärmeljus och lite annat småkrafs :)


Jo just det jag jag gjorde världens fynd...på jysk hade de utförsäljning på mössor och vantar och jag hittade en jättefin rosa mössa och vantar till wirva för otroligt billiga fem kronor!  Det kallar jag rea!!


Nu blir det snart jobb igen.. sista natten på länge...skönt.


Ikväll är det final på ensamma mammorna..spännande..


             Kram Victoria



Av Victoria - 22 november 2008 09:53

Nu har jag jobbat klart och vi är i töva, grabbarna ska röka kött och jag och jessica ska ut och shoppa lite :)

jag ska kolla efter några juliga gardiner till wirvas rum, hon håller på att längta ihjäl sig till på fredag då vi ska vara lediga och pynta.....  ohh mamma jag kan inte vänta sa hon  ibilen idag.... så gulligt just därför ska hon få jätte juligt på sitt rum!


Jag är lite trött idag för inatt har jag svårt att sova på jobbet... jag vaknade 05.15 gäsp... men men me lite (mycke) kaffe ska jag nog klara den här dan.


Nu ska jag surfa runt lite.


kramis!!






Av Victoria - 21 november 2008 14:06

Jag måste nog allvarligt fundera på att äta soppan ändå för idag när jag satte mig i bilen sprack mina byxor ha ha ha...   fast jag ka skylla lite på att de är gamla och slitna..


Nu har vi varit o köpt två till fiskar (aljätare) som ska få flytta in i akvariumet.


Sen blir det kycklingwok innan jag åker på jobbet.


                               kram Victoria

Av Victoria - 21 november 2008 11:02

jag försöker vänja mitt hår att inte tvättas så ofta och nu har jag provat några ggr att tvätta håret två ggr i rad när jag tvättar det och det håller sig rent mycket längre, tvättade mitt hår idag och innan det i tisdags... är ju skönt att låta håret vila ibland men det har inte känts smutsigt nu heller.


Och

nu till veckans boktips ni na nina nia niniaa...


Gunillas man försvann, den kan jag verkligen  rekomendera handlar om en kvinna vars man försvinner och lämnar henne med två barn och miljoner i olika skulder... sen kommer han tillbaka när han redan är dödsförklarad.


jätte bra är den.


Kram på er!!



Av Victoria - 20 november 2008 20:43

wirva brukar ju alltid somna tidigt men idag somnade hon lite snabbt på ica i den där vagnbilen (blev som en powernap)  så hon är fortfarande vaken jag tittade precis in till henne i smyg då gick hon balansgång på sin säng kant.. ha ha  jag trodde hon sov.

Kanske kanske kanske hon sover länge imorgon...


Nu började mitt program igen!


Hej då och go natt!!

Ovido - Quiz & Flashcards