Alla inlägg under november 2008

Av Victoria - 20 november 2008 08:29

Idag är jag trött... jag somnde strax efter åtta och sov till sju imorse så jag borde inte vara trött..  jag blev ju förstås väckt ett par ggr av wirva som vaknade fem.


Jag har ju inte riktigt kommit igång med soppan ännu har haft ett uppehåll nu igen och jag känner mig inte sugen på att börja igen..

jag tror det funkar att köra en längre tid en gång sen blir det nog jobbigt..

jag får se hur jag gör med den, jag kanske äter nyttigt istället och byter ut nåt mål om dan  till soppa.


Ihelgen ska vi till jessica och magnus, nicke ska röka älghjärta vilket blir mycket mycket gott ,vi ska ha det på våran lilla julafton på lucia.


Nu ska jag kolla upp vad en sånhär åkmadrass för barn kostar, Wirva önskar sig en sån jätte jätte mycket och har hon en sån orkar hon dra den upp för backen själv, snowracern måste jag hjälpa henne med ( alltså även bra för mig hehe) .


Kram och ha en bra torsdag!!





Av Victoria - 18 november 2008 11:29

jag tänkte bara bjuda på en bild från i söndags på min sötnos när hon var i töva och åkte pulka.

kram!!

Av Victoria - 18 november 2008 09:27

Nu är jag hemma igen efter jobbet där jag har fått sova hela natten, det tackar jag för!


Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt wirva är ju på dagis men jag hämtar nog henne tidigt , jag längtar alltid efter hennes så mycket när jag har jobbat natt.


Här är det regnslaskväder idag, jag höll på att halka flera ggr när jag gick hem :) Nu kan det faktist få komma snö som ligger kvar tycker jag!!


Äsch nu blir det en kopp  kaffe för min del!

Ciao ciao!!

Av Victoria - 17 november 2008 09:13

Nu är det vinter här och det är riktigt härligt även om det är kallt... det blir ju så fint ute bara det kommer lite snö.


Ikväll jobbar jag natt igen så jag är ledig nu på dan och wirva är på dagis en stund, jag tror jag ska sy klart min jeanskjol  och sen blir det  det gamla vanliga städ och tvätt..


Emma och Rickard kommer hit på middag sen och de ska passa wirva när jag åker till jobbet och fram tills nicke kommer hem vid tolv, det är lite pyssligt vissa dagar när vi båda jobbar skift.


Ha en bra måndag !!


                          Kram Victoria

Av Victoria - 16 november 2008 09:10

igår hade jag ett litet bakslag med soppan.. jag kunde inte motstå middan så jag tog några tuggor... dumt dumt..   Nya tag idag iallfall, minuset imorse var iallafall  2,1 kg sen i torsdags.


Idag vet jag inte vad vi ska göra faktist... jag ska ringa Jessica snart och se om vi kanske kan komma förbi där en stund i eftermiddag så vi kan peppa varandra.


Wirva sov jätte bra inatt och vaknade inte förrän vid sextiden men jag har inte fått sova hela natten ändå..  01.18 vaknade jag av att min bonusson pratade HÖGT med några på datorn..   och sen efter en stund kom nicke och snarkade isängen..gäsp gäsp..


Nu ska jag surfa runt lite.

Kram kram !!

Av Victoria - 15 november 2008 16:54

påväg hem från ikea så började wirva tokblöda näsblod i bilen och hon fick panik och skrek så vi skyndade oss att stanna på ett bageri där jag sprang in och hämtade papper för nåt sånt hade jag så klart inte i väskan,

 efter många tårar och mycket näsblod så blev allt iallfall bättre och jag förklarade för henne att det blir sådär när man inte sover så nu vet jag vad jag ska säga nästa gång hon vill upp mitt i natten!


På Ikea fyndade jag iallfall röda julgardiner till vardagsrummet och lite smågrejer, matlådor och sånt.


                           kram Victoria



Av Victoria - 15 november 2008 10:14

Idag valde min skrutt att vakna 03,20... gäääspp..  vi låg till kl. sex men hon kunde inte somna om, skruttungen.


Som svar på en fråga så nej vi har inte malt allt till köttfärs vi fick massa stekar grytbitar m.m.  Det är ju så otroligt gott att göra tjälknöl av en älgstek.


Idag ska vi till birsta en sväng och kolla lite wirva ska få Mc donalds så hon är lycklig!


Jag blir jätte glad för alla kommenter så fortsätt med dem!!


Vågen visade på 1,5 minus imorse på två dagar jag vet att det första är vatten men det är ju alltid kul med ett minus!


Nu ska jag göra mig vacker (så gott det går hihi)


Ha det bäst flodhäst!!

Av Victoria - 14 november 2008 19:38

Nu är frysen nästan full med älgfärs!! 

Gick ganska fort eftersom vi hjälptes åt.

Nu sitter de andra i soffan och smaskar chips, mina favoriter dill chips..  men de blir ju inte lika smaka och snygga som mig ,hehe.

Ska koka mig en kopp the istället det är ju nästan samma sak.... eller inte..


Strax är det idol och då hejjar vi väll på kevin va?!


      Kram och sov gott!!

Ovido - Quiz & Flashcards