Alla inlägg under september 2008

Av Victoria - 12 september 2008 08:56

Idag ska jag faktist jobba... man kan tro att jag aldrig jobbar men det gör jag men eftersom vi jobbar skift så är jag även hemma mycket vilket är nice!!

Jag börjar halv ett idag och innan dess ska jag tvätta och duscha det är otroligt vad mycket tid jag får till annat nu när jag bara dricker cambridge jag behöver inte tänka att jag ska hinna äta innan jobbet m.m

Nu känns det i kroppen att jag har gått ner och igår sa både min lillasyster och min mamma att det syntes... kul kul!! 

 Igår kväll hade jag min lillasyster och hennes pojkvän här på middag de åt och jag tittade på:-) sen tittade vi på Idol, jag fick även ett par jätte fina dolge gabanna kopia solglasögon av  min systers pojkvän som varit i USA hon har hittat en sån gullig och snäll pojkvän min syster!!

Tack för alla gulliga kommertarer jag får blir så glad av dem!!!

Kram och trevlig fredag på er!! 

Av Victoria - 11 september 2008 11:59

ännu en ledig dag för mig :-)

var ute på en powerwalk i morse härligt var det! Nu håller jag på donar lite här hemma (sitter här vid datorn med andra ord hihih)

Idag tror jag att jag ska köpa mina första julklappar ,så tidig har jag aldrig varit men vi åker utomlands över jul så vi måste spara lite till dess så då tänkte jag det var bra att sprida på julklappsinköpen lite.

jag ska köpa ett prinsesskit till min systers barn som jag såg annons på i rustas blad tror det kommer bli en bra julklapp till dem.

Absolut svåraste julklapparna att köpa tycker jag är till min svärfar och till min bonus svärfar  det blir typ alltid en tröja eller så.. ge mig gärna tips:)  farmor ska nog få leilas kokbok vet att hon vill ha den. Min dotters gudfar och fru ska få en fin skål som jag tänkte vi kunde göra eget godis att lägga i....

Såg ni idol igår?  shit pommesfrites (coolt uttryck va)  vad duktig tjejen med gitarren var är min favorit än så länge..

Nä det här går inte att sitta här och lata mig!! Kram så länge!!

Av Victoria - 10 september 2008 19:17

Idag var vi och hämtade skruttisen som sovit hos farmor men det blev ingen sovmorgon för mig ändå för sotaren skulle komma nån gång mellan sju och tre så  jag klev upp tio i sju men inte kom det nån sotare på morgonen förstås typ vi ett på dan kom han :-( 

Ikväll har vi varit jag och dottern hos några kompisar som varit borta hela sommaren i turkiet, jag fick en försenad födelsdags present en jätte fin ljuslykta i rosa som nu står på varadagsrumsbordet och lyser fint!!

Var och köpte mer cambridge igår och vägde mig hos henne och på hennes våg hade jag gått ner 4,9 kg så jag går efter den vågen hihihi  klämde idag på mig ett par jenas jag inte kunnat haft på länge kul kul det är sånt som gör att jag orkar fortsätta!!

Kramis!!

Av Victoria - 9 september 2008 14:34

känner mig hängig och deppig.. 

vikten då har gått ner 4.5 kg nu.. känns ju bra iallfall.

Av Victoria - 8 september 2008 18:40

idag har vi ( jag och sambon) varit på biltema och shoppat lite vi köpte ett sminkhuvud till skruttisen som hon har önskat sig massor och sen åkte vi runt på olika djuraffärer och köpte ett jätte fint litet akvarium till henne som hon ska få välja fiskar till ... vi kommer att ha en överlycklig femåring nästa vecka jag är nästan lika pirrig som henne inför födelsedan hihihi.. hon har pratat länge om att hon vill ha egna fiskar!!

ikväll blir det kristallen på tv som tyvärr krockar med singelmammor får spela in det tycker den serien är himla bra, 21,30 på ettan om ni inte sett.

Bullbak blev det oxå och det var lite konstigt att inte få provsmaka en nybakt bulle men men jag ska ju bli smal och snygg istället hehe..

kram så länge!!  ska surfa runt lite nu!


Av Victoria - 8 september 2008 08:54

Nu har jag minsann varit ute på en powewalk som det så coolt heter!! Var jätte härligt med en promis på morgonen!!

Ska försöka ta en promis varje dag nu iveckan tänkte jag.

Idag är jag ledig men sötisen är på dagis ändå jag ska städa och tvätta lite så då passar det bra att hon är på dagis sen när jag hämtar henne ska vi baka bullar till hennes kalas nästa vecka ,just nu pratar hon bara om att hon fyller år och har nedräkning, är så gulligt med barn  för för dem är födelsedan nån jätte stort!!  

Ha en bra måndag!! kramis!!  :-)

Av Victoria - 7 september 2008 08:52

idag klev jag upp tidigt och åkte på jobbet bara för att upptäcka att jag kollat fel.... börjar inte förrän 12,30 ....mycket irriterande för gissa vem som sov länge idag bara för att jag klev upp tidigt... den lilla skrutten..

Igår var vi hos några kompisar som bjöd på grillat  inte jag då men de andra åt.. var  faktist skit jobbigt att inte få äta men jag tänker hela tiden att det bara är en kort tid av mitt liv jag lever såhär:) Nu börjar det kännas i kroppen att det händer nåt tror inte det syns ngt men det känns och bara det är ju en morot!!

Ska försöka komma igång med träningen nu iveckan jag vet ju hur bra jag mår när jag tränar.

Nä nu ska jag dricka lite the för jag är fortfarande genomfrusen efter min fram och tillbaka tur på moppen...

Av Victoria - 5 september 2008 18:46

jag är såå trött idag efter natten...

idag har det varit en jobbig dag med cambridge jag har varit hungrig mycket men jag har inte fuskat nåt :) 

just nu sitter min sambo och hans som och smaskar varma mackor med svampgega på jag är lite avvis.. brukar vara gott.. dottern hon slumrade in strax efter kl sex helt slut efter en heldag i skogen så det blir väll en tidig morgon  imorgon oxå.. jag är ganska van hon har inte sovit längre än till halv sju många ggr sen hon föddes.. oftas vaknar hon melllan 5 och 6..

Köpte mig en tidning på konsum och när jag kom hem och hade tagit bort plasten runt upptäckte jag att jag redan har den.. :(

Nä nu ska jag sega till i soffan och kolla på 2 och en halv man sen ska vi se hells kitchen från igår var ju final då.

trevlig helg!! 

Ovido - Quiz & Flashcards