Alla inlägg under september 2008

Av Victoria - 5 september 2008 07:08

Inatt har det inte blivit många timmars sömn för min del :(  min sambo har snarkat och snarkat och jag är jätte lätt väckt så det har väckt mig flera ggr, sen 04.40 vaknade skruttisen och var jätte sur för att jag inte tagit på henne pyjamas hon somnade i sin tröja igår och hon vaknade verkligen på fel sura sida... när hon väll hade fått på sig en pyjamas då var hennes mage så hungrig så den skrek (hennes ord) ...  det absolut värsta jag vet är gnäll på morgonen jag kan bli sååå arg men nu har hon iallfall sagt förlåt det är tur hon är världens sötaste unge ändå :)

Dagen idag nu tvättstuga sen ska jag kanske följa med dottern och hennes pappa ut i skogen och plocka svamp ( är inte rikigt min grej) eller oxå stannar jag hemma och städar och tar en promenad .. får se hur jag gör..  skulle verkligen behöva åka på stan och kolla efter ett par fina mysbyxor som man kan visa sig utanför dörrren i alla mina har blivit superslitna.. 

Kramis kramis!!

Av Victoria - 4 september 2008 08:55

Min första veckas minus blev 2,9 kg  känns nice måste jag säga!!

Idag ska jag sy har två klänningar som är för långa ( är en kortis) sen hoppas jag att min kompis som skulle komma igår kommer idag istället de var så snuviga igår + att det var sånt regnväder.

Imorse när jag vaknade hade jag väldans ont i huvet tror det beror på att låg konstigt och tittade på tv i soffan igår.. gick hur som helst över av alvedon.

ha en bra torsdag!!! Kramis!


Av Victoria - 3 september 2008 11:10

det blir inget husköp för oss inte det där vi ville ha iallfall:( trist men thats life..

Idag är min skrutt på daigs och jag har städat lite och sitter nu här..

Är på dag sex nu så imorgon ska jag väga mig har förstås fuskvägt mig men skriver viktnedgången imorgon..

Ikväll ska jag nog få besök av min kompis och hennes småtjejer största är lika gammal som min dotter och den minsta bara nio månader.. mysigt..

jag ska iallfall bjuda dem på min lasagne  har färdigt köttfärssås i frysen så det blir enkelt  att fixa..

Ikväll börjar idol ska bli kul är ju alltid roligast i början hihihi..  undrar hur den nya juryn är blir kul att se!!

Have  a nice onsdag det ska jag försöka med..


Av Victoria - 2 september 2008 21:27

Idag har jag inte varit utanför dörren... det har regnat som bara den.

jag och min skrutt har spelat spel och hon har haft en timmes lång show för mig när hon bla gjorde konster på en tom pet flaska haha..

Cambridge  går fortfarande bra måste jag säga och som det känns nu tror jag lätt jag klarar en månad.. det svåraste är att få i sig allt vatten + att jag får äcklig smak i munnen men jag borstar tänderna ofta..( får ju inte tugga tuggummi)  skulle vilja få tag i en munspray som fanns för jätte länge sen undrar om det finns nånstans ...tror den hette vademecum munspray.. 

Just nu på tv är det om en jätte stor tjej som vägde 400 kg och dog av sin fetma otroligt att det kan gå så långt...man kan ju undra vem som köpte maten åt henne eftersom hon var sängliggande...

Nä jag tror faktist jag ska krypa isängen nu och kolla tv min kille jobbar kväll och jag har alltid svårt att somna innan han kommit hem.

Ni som läser här lämna gärna ett medelande vore kul att veta vilka som läser om mitt otroligt intressanta liv hihihi :)

Ska kolla runt på lite bloggar och sen sängen skäms nästan att säga det men jag kollar linda rosings varje dag händer lite mer där än här .. ..

tack och gonatt!!


Av Victoria - 2 september 2008 08:57

inatt drömde jag att det växte semlor ut ur mitt huvud..  hehehe.  ..

skitäckligt var det.. som stora semlelvårtor...

idag är det skit väder och lillstumpan är fortfarande förkyld så det blir en hemma dag ingen promis alltså..

Nu ska jag fixa mer frukost till min dotter .. första åt hon strax före sex..

bye bye

Av Victoria - 1 september 2008 13:19

igår var jag ju på spinning och shit vad jobbigt det var jag trodde att jag skulle svimma.. min kondis är inte på topp + att jag tror cambridge gör mig lite orkeslös ska nog vänta nån vecka innan jag kör igen tänkte gå ut och gå denna vecka varje morgon innan min morgondryck..... jag är ledig nu i veckan men den lilla skruttisen ska få vara på dagis ändå jag är så rädd att hon ska bli utanför plus att det kan vara nice med lite egentid..

Min lillasyster kom hem från kreta idag kan tänka mig hur brun och fin hon är hon hade även presenter till oss :)  får se när vi kan träffas..

jag har börjat en storensning här hemma ni skulle svimma om ni tittade in i vissa skåp  .... idag har jag rensat ett skåp med massa skit bara, blev två påsar med slängsaker bla gamla strumpor som saknar sin make, tyg som jag har sparat som kan vara bra att ha..  känns skönt att det är gjort!!

Nä nu ska jag nog göra en milkskake min favvis kakao och mint har bara såna nu:) 

kramis!!


Ovido - Quiz & Flashcards