Alla inlägg under september 2008

Av Victoria - 22 september 2008 13:23

vaknade idag och kände mig hängig så jag är hemma från jobbet idag..

skruttan är på dagis och min sambo ska jobba inatt så vi har latat oss i soffan och kollat på en film som tyvärr var helt värdelös..

idag måste jag ta tag i dotterns garderob för hon fick tre påsar med jätte fina kläder av min kompis så nu ska jag tok rensa så allt får plats.... tänk om jag oxå kunde få så mycket kläder vore inte helt fel :-)

Börjar bli rejält less på cambridge men jag ska försöka stå ut några veckor till unnar mig smaksatt soda vatten varje dag iallfall eller konstigt vatten som min dotter säger hehehe..

 Dagens minus var iallfall 7,8 kg på tre veckor det är när jag ställer mig på vågen jag blir motiverad att fortsätta...


kram och trevlig måndag!!


 Jag kan rekomendera er att gå in på sandra dahlbergs blogg på nightlife hon är mysig tycker jag!!

Av Victoria - 21 september 2008 13:11

jag har verkligen inte haft tid att skriva..igår hade jag barnkalas med 13 barn och sen middag och tårta för 21 stycken släktingar så jag har haft lite att  stå i!!

Min dotter är iallfall jätte glad och nöjd med dagen och kvällen, på kvällen när släkten kom firade vi även hennes storebror som fyller år om några dagar.


En konstig grej som hände var att imorse vägde jag ...,5 och idag vägde jag 0,2 mer... konstigt.. tror jag drack för lite vatten igår för jag hade inte tid kändes som.. är ju van att jag brukar gå ner lite varje dag..


I morse kl. sex vaknade min dotter helt förtvivlad och storgrät för hon hade drömt att hennes farmor skulle flytta och hon skulle följa med  och då skulle hon aldrig mer kunna träffa mig.. tur det inte var en sanndröm.


Nä nu ska jag sega i soffan och mysa med min stora femåring!!

Ha det så bra!! kram kram

Av Victoria - 18 september 2008 10:20

idag och imorgon har jag mycket att göra och självklart mår jag inte alls bra:) ont i huvet och känns som jag håller på bli förkyld..

Nu på fm har jag iallfall bakat tre ost och skinkpajer luktar gott kan jag säga men jag dricker ju såklart min mintshake :)

Det bli 16 st som ska äta på lördag och jag vet inte riktigt hur många pajer jag ska göra... funderar även på att köpa en stor färdig finns på Willys, tror det är lika de serverar i vissa resturanger..  lite lat får man ju va hihi 


Ha det göt..!!  kram!!


Av Victoria - 17 september 2008 15:54

grattis till henne!! Hon vaknade 05,15 jätte pirrig hihi  presenterna blev hon iallfall jätte glad för och säger att hon tyckte Jag och hennes pappa sjöng så himla fint i morse hehe.. kl. sex..


Nu blir det middag och sen  ska vi åka till farmor och ta med tårta!


Mitt minus imorse var 6,5 kg.. så det går neråt:)


bye bye!!

Av Victoria - 16 september 2008 17:49

idag har jag varit alldeles skakig... konstigt..


Nu ikväll har vi bakat tårta jag och skrutten hon gjorde rosorna  blev fint hon var himla dukigt faktist... hon ska få en bit till frukost imorgon.

Nä nu orkar jag inte skriva mer..


Kram kram!!

Av Victoria - 16 september 2008 08:42

Idag vaknade mitt pyre halv fem och sa mamma vet du jag fyller år imorgon... sen kunde hon inte somna om  ..... jag undrar när hon vaknar imorgon på sin födelsedag...   hon är iallfall på dagis nu jag ska hämta henne kl. ett. och själv ska jag  baka pajer inför vår fest på lördag.


vet ni nåt kul!! jag kommer i ett par jeans nu utan att klämma på mig dem sitter skönt oxå..

ha en bra tisdag!! Kram



Av Victoria - 15 september 2008 16:39

hann inte skriva igår jobbade först hela dagen och hade sen fin främmande fårn stockholm, vi hade en jätte mysig kväll!!


Idag när jag var på jobbet kom min arbetskompis med ett par gardiner till mig jätte fina benvita med svarta typ grenar på...låter kanske inte fint men de är jätte fina blev sååå glad tror jag ska sätta upp dem nu ikväll!! roligt med lite nytt på hösten då vill man göra om hemma och så...


Soppan går fortfarande bra måste jag säga fast jag kan erkänna att jag är lite less.... men men det är ju bara under en tid av mitt liv..


Hörs sen!! kramis!!

Av Victoria - 13 september 2008 19:22

igårkväll när jag slutade startade inte min cp moppe så jag fick snällt sätta mig på bussen halv nio en fredagkväll med mysbyxor och konsum påse i handen... kul!! Jag hatar att gå runt med konsum eller ica påsar ska jag iväg tar jag en H&M el. nåt sånt.. jag  vet  att det är töntigt men sån är jag ,hehehe..

Just nu håller vi på ladda batteriet så jag hoppas den startar imorgon.

Nu ikväll har jag städat för imorgon ska min syster från stocholm sova över och då vill jag ha fint:-)  Ska bjuda henne på min kusins smaskiga tacopaj tänkte jag fast jag får ju så klart inte äta...

nä nu ska jag skynda mig att kolla runt lite på nätet och sen umgås med min sambo.. han och dotter sitter just nu isoffan och visslar.. hihihi..

trevlig lördag mina vänner!!


Ovido - Quiz & Flashcards