Alla inlägg under januari 2009

Av Victoria - 21 januari 2009 11:02

massor med snö hade det kommit här inatt så det nog kul för alla barn idag... 

var dock mindre kul för mig imorse eftersom jag hade lovat Wirva att hon skulle få ta med vagnen på dagis så hon kan åka hem i den i eftermiddag eftersom hon går länge på dagis..

 men tyvärr var det inte skottat på gångvägarna så jag var alldeles svettig när vi kom dit och då fick hon ändå gå brevid hela vägen.


Nu sitter jag på jobbet och har lite rast.. ska strax äta min lunch som idag är kyckling och ris, jag skulle kunna äta kyckling varje dag tycker det är så gott och man kan ju variera det massor.


Min chef är tillbaka på jobbet vid elva så ska jag ringa henne ang. uska utb. jag känner mig grymt motiverad faktist och wirva börjar ju sexårs till hösten och blir borta varje dag så tid kommer jag att ha.


jag blir superglad för alla kommentarer så fortsätt med det =)

Av Victoria - 20 januari 2009 20:16

utbildningen idag var skitbra!!  jag har nog lärt mig ett och annat.


Jag har faktist funderat  på att börja plugga till hösten samtidigt som jag jobbar och läsa till undersköterska, jag tror jag ska ta och kolla upp det med min chef imorgon.


Tiden bara rinner iväg när man sitter framför den här burken... jg tänkte hinna med en massa ikväll men det enda jag gjort ännu är  att starta diskmaskinen... lat som jag är ibland..hehe.


Den 3 feb. ska wirva till tandläkaren och hon håller på att längta ihjäl sig , hehe.. tokfian.

Hon är inne i trotsperiod igen och kan var skitjobbig men hon är otroligt rolig ofta  oxå..  kan skämta och hålla på spexa.


Nä nu ska jag göra lite nytta.


Kram och go natt!!

Av Victoria - 20 januari 2009 08:35

det blev jag tidigt  imorse när min mobilväckarklocka ringde halv fem...

jag had ställt den fel och fattade ingenting när den ringde, var mycket svårt att somna om sen kan jag säga.


Vi har ju fixat trådlöst internet till den här datorn men medans vi väntat på det har vi använt det andra internet och igår när vi skulle koppla in det så har jag lyckats städa bort koderna för att ta sig in..  kan hända att den lappen åkt i sopporna med nån reklam... ska ringa nu på morgonen och sen om vi kan få en ny kod.


Nu sk jag göra mig vacker eller så bra det går iallfall, hehe.


Kram och trevlig tisdag!!

Av Victoria - 19 januari 2009 19:21

Nu har vi fått vårat trådlösa internet!!

Så nu kan datorn hänga med överallt eller dit jag orkar släpa med den iallfall :)

 kan ju hända att den får hänga med på jobbet nån gång, hehe..


Wirva var lite deppig idag för att jag hämtade henne så sent på dagis.. och tyvärr så blir tis ons tors likadan.. me det ska nog gå bra för hon stortrivs ju på dagis oftast.


Imorgon ska jag på utbildning med jobbet, jag tycker det är kul att få göra ngt annat ibland ,vi ska lära oss om läkemedel vilket ju kan vara intressant.


Nu ska jag röja undan här innan jag slänger mig i soffan :)


Kramis!!





Av Victoria - 19 januari 2009 06:33

jag skulle verkligen ha svårt att jobba vanliga tider..tex 8-5, 4 tidiga dagar irad och shit vad jobbigt det är, bara en sån sak som att planera kläder till mig och wirva, matlåda och sen att även hinna med middag tvätta städa... ni gör det bra ni som jobbar såna tider.


Nu ska jag klä min skrutt, ha en bra måndag!!   Kram Victoria

Av Victoria - 18 januari 2009 17:26

Nu har jag bara 5 dagar kvar innan jag är ledig och på fredag kommer Linda vilket blir mys pys!


Just nu är vi töva och våldgästar igen jessica har skitot i ena handleden som bara kom hux flux..skumt, hoppas det blir bättre.


Nu ska jag vara lite social.


kramis!!

Av Victoria - 18 januari 2009 08:11

Idag är det jobb igen för min del igen, jag jobbar med en jätte gullig vikarie så det är bra även om jag helst skulle vara hemma :)


Inte så kallt alls idag minus 3 bara så det r skönt vi kanske kan ta en promis på jobbet idag så man får lite frisk luft.


Oj nu måste jag sätta fart klockan är mycket.

Kram och hej då!!


Av Victoria - 17 januari 2009 06:59

Fy vad jag är trött jag har verkligen sovit som en kråka inatt och nu ska jag snart åka på jobbet :(  men  jag blir nog piggare snart.


Ikväll ska vi äta så god mat.. fläskfile med mögelostsås och ris vi fick det hos Nickes pappa så jag ska ringa idag och få recptet av hans sambo så kan ja sen lägga ut det här.


Nu måste jag sätta fart här, är inte lika kallt idag - 7 "bara"  och jag har ju min varma jacka :)


Kram victoria

Ovido - Quiz & Flashcards