Alla inlägg under december 2009

Av Victoria - 18 december 2009 08:40

Idag är det kallt.. - 18.7 hade vi nu på morgonen...fy och usch.


Igår var jag Emmisen i Birsta hela eftermiddan      vi åt så klart lunch på Ikea där man kan köpa

smaskig chokladmousse till efterrätt, mycket mysigt hade vi!!


Blev en hel del julklappsköp oxå så nu har jag inte så mycket kvar, så sen som jag är med julklapparna i år tror jag aldrig jag varit förr.. men jag hinner nog klart ändå.

  


Nu jobbar jag hela helgen och det känns som jag knappt kommer vara hemma ngt.. ikväll jobbar jag till nio, imorgon jobbar jag 8.15-16.30 sen ska jag till  Birsta med Jessica (om hon är frisk)  och sen 8.15-16.30 söndag  och efter det ska vi bort på middag och jobb på måndag igen men sen är jag LEDIG resten av den veckan!!


Nu ska jag  hoppa in duschen.


Ciao!!!




Av Victoria - 16 december 2009 21:34

Jag har knappt varit utanför dörren idag.. bara till och från skolan och på konsum en sväng.. har inte ens kammat håret idag.:)


Wirva kom hem med underbart fina pyssel hon hade gjort på skolan idag, bla  en apelsin med kryddnejlikor i så nu doftar det gott i vårat kök och snart kommer det även att dofta julkskinka där för en sån var Nicke och köpte nu ikväll som vi (han ) håller på att grilljera.. vi tjuvstartar lite    ska bli riktigt mumsig med en skinkmacka som  kvällsfika.


Kram på er och sov gott!!





Av Victoria - 16 december 2009 08:31

Det va riktigt mysigt att vara I Hassela igårkväll.

Bilresan dit gick oxå bra, Wirva var vaken hela vägen. .. hur klarade vi oss förr utan dator       


Micke hade gjort super goda hemlagade köttbullar som han bjöd oss på och sen myste vi bara, åkte lite skoter och spelade biljard vilket Wirva älskade!!

      

 och jag blev bjuden på min favvis Baileys :)

  

Dit kommer vi åka igen!!!


Idag har jag inte så mycket inplanerat ännu... jag tror kanske jag och Nicke ska till Åke och Majbritt och hämta Julisar från Stockholm plus det vanliga här hemma städa och sånt.

Jag ska även slå in lite julklappar.


Nu först måste jag kolla mina favoritbloggar.

Kram kram!!!

Av Victoria - 15 december 2009 11:41

Jag är hemma lite snabbt bara,Kom precis hem från vårat APT där det var dåligt deltaganade som vanligt så det blev som en trevlig fikastund  istället, jag  min chef och en tjej till var det bara.

Vi ska strax åka och hämta mammas skoter som ska skjutsas till Hassela där vi skulle bli bjudna på middag av Micke, jag hoppas bara att Wirva håller sig vaken i bilen på väg dit för den lilla skruttfian gick och tjuvla sig igår när Nicke inte såg så hon vaknade  klockan tre inatt.. jag vet inte om hon somnade om efter det 05.45 fick hon kliva upp och kl sex ringde min väckarklocka..   känner mig lite mör.

Om hon somnar i bilen så är det omöjligt att väcka henne.


Nu ska vi sätta fart säger Nicke.

Kram kram!!


Av Victoria - 14 december 2009 16:34

  



Nu håller ni alla tummar för mig!! Jag vill verkligen vinna!

Av Victoria - 14 december 2009 15:25

Känns inte så kul att vara tillbaka på mitt jobb idag .. en person här kan förstöra stämningen för oss alla andra.. och gnälla om små skitsaker, men vi har APT imorgon bitti och då tänker jag inte vara tyst !


Nu har jag precis dammsugit här och upptäckte att när jag sög in en godis så började det lukta godis här.. en bra rumfräschare   om man inte bantar förstås    . Dagens tips från mig!!


Hoppas ni andra har bra måndag.

Nu ska jag jobba lite mer.

Kram kram!!



Av Victoria - 13 december 2009 18:23

Vilket söt lucia jag har tittat på idag  .

         


   Pepparkashuset är byggt ... Wirva ville absolut inte ha nåt godis på men hon ångrade sig nu ikväll när vi såg Pernillas jul där de hade en massa roligt godis på sitt så vi får se om vi fixar det nån annan dag.:)


Granen har vi klätt oxå (inte grannen som jag skrev tidigare hehe)

Det ser ut på bilden som vi ej har belysning men det har vi.

   plus att det ser lite tomt ut på ett ställe ser jag nu..får fixa det sen när Wirva somnat.


Nu ska jag dammsuga.

Kram kram!!

Av Victoria - 13 december 2009 10:22

(har rättat alla stvfel nu ... Stressbloggning imorse..:)) 


Igår kväll var Wirva på kalas hos en klass kompis  som kommer från ett annat

land och när jag skulle lämna henne där blev jag oxå inbjuden vilket inte blev så trevligt (för mig) eftesom de bara pratade sitt språk med en annan mamma som kom från samma land.. kändes lite skumt måste jag säga.. jag satt mest och log fånigt åt barnen när de sprang förbi.. Wirva hade iallafall kul och gott fika var det ..:)


Nu ska jag strax iväg och titta på Wirva som går lucia tåg med sin kör idag, Farmor kommer oxå och tittar.

Senare idag tror jag att vi ska ta fram granen och klä den plus baka ett pepparkakshus som vi pratat om i flera dagar jag och Wirvisen.

Jag knäpper kort under dan såklart .:)


Kram och trevlig Lucia!!!



Ovido - Quiz & Flashcards