Alla inlägg under augusti 2009

Av Victoria - 22 augusti 2009 21:46

Vi beslutade oss för att åka på sporthallsbadet( inomhusbadet)vi var ett helt gäng med mammor och barn så det var mycket trevligt!

Sen åt vi tacos till middag..  och sen slappning i soffan.

En helt perfekt lördag måste jag säga..;)


Nu ska jag se klart gröna milen.


Kram kram !!


Av Victoria - 22 augusti 2009 08:37

Här öser regnet ner idag... synd eftersom det skulle va fest och disco på badet något Wirva längtat till.... får hoppas det klarnar upp lite senare så vi kan åka dit en sväng.


Igår var vi och kollade på en lägenhet men det var för liten fast super fräsch och fin så  man hade inte behövt renovera något alls.. men det dyker kanske upp något mer om vi har tur.


Grannarna var här på middag igår, vi åt tjälknöl potatisgratäng och sås och deras yngsta J  Snart 2 år sa hela tiden mmm va gott mmm va gott.. jätte gulligt.

Vi hade en mycket mysig kväll och åt så vi höll på spricka men för mig blir det nya tag till veckan då jag börjar träna.


Vi håller på att tvätta nu och jag har lite besluts ångest om jag ska tvätta ett par tygskor Wirva har i lite klorin.. Nicke tror inte det är bra en men skorna ser inte frsächa ut så jag tror jag chansar.. 


Hoppas ni andra har en bra helg!


Kram Victoria




Av Victoria - 20 augusti 2009 20:28

Det tar på krafterna att bada så länge som vi gjorde idag men vi hade jättekul och både Kevin och Wirva tyckte om att vara där.


Wirvisen var en tuffing och vågade åka varenda rutchkana och hon gillade de  som gick fort bäst.

Nicke och Wirva.



Jag åkte oxå alla flera gånger... några skador fick jag oxå.. ett knä och jag halkade i slutet på en kana och ramlade och slog ryggen,rumpan och händerna men det var inga svåra skador så jag överlever men känner mig lite mör...och skämdes såklart när jag ramlade fjantig som jag är.


Nu håller Nicke på att göra svampstuvning av svamp han plockade igår, vi ska äta varma mackor eftersom det inte blev nån riktig middag ( fuskar lite idag) gott ska det bli.


Imorgon kommer Emily hit på dan och sen ska grannarna äta middag här, tjälknöl blir det så den ska jag snart stoppa in i ugnen.


Kramis!

Av Victoria - 19 augusti 2009 22:31

vi har varit på norra berget idag med

Melina                           Meja                          Jessica

 

 pluttar på den stora bänken.

 

Geten på norra berget.


Vi passade även på att fika lite på deras mysiga kafé och då hade vi fladderläppstävling :)



Jag och Wirva fick inte till det rätta fladdret ..;)

 Sen åkte vi till dem och grillade kycklingfile, mumsfillibabba var det!

 Imorgon åker vi ju till paradisbadet och Wirva längtar massor.. jag hoppas jag kan knäppa nåt kort därifrån.


Nä nu ska jag sova för imorgon blir det till att kliva upp tidigt eftersom vi tänkte åka  klockan åtta.. men vi lär inte försova oss för Wirva är inne i sina vanliga morgonrutiner igen och vaknar före sex varje morgon..


Kramis!




Av Victoria - 18 augusti 2009 21:59

Nu står garderoben på sin plats, Nicke byggde ihop den när han kom hem från skogen.. men jag byggde faktst ihop ett av borden själv.


Vår trip till paradisbadet blev framflyttat en dag så vi åker på torsdag istället.

Wirva var så gullig när vi pratade om badet .. hon  blev lite tyst en stund och sa mamma måste man åka alla rutchkanor..  Kevin var då gullig? och berättade att hans småbröder hade en massa blåmärken när de varit där... jätte stora blåmärken...


Jag tror jag ska göra en tidig kväll.. känner mig  riktigt trött , har dessutom en bra bok jag läser nu. (kommer ej ihåg vad den heter)


Sov gott <3





Av Victoria - 18 augusti 2009 08:53

Vi åker inte till norrfällsviken utan istället åker vi över dan imorgon till Paradisbadet i övik.. Wirvisen jublade nu när jag berättade, vi har ju åkt förbi där flera ggr men aldrig badat där och det känns bra att hon kan simma nu oxå.


Idag dårå ..inget bad väder som jag hade beställt men ganska ok ändå så vi får gå ut en stund sen jag och tjejerna.   ( vet inte varför stilen blev ändrad.)


Wirva vakande 05.40 imorse och var super sur och arg, hon hade verkligen vaknat på fel sida men som tur va är hon sig själv igen nu... men jag är trött... och lite förkyld.


Nu ska jag ta en till kopp kaffe och njuta? av röran här hemma...

 Nicke ska till skogen idag och byggga nåt älgpass så garderoben blir inte ihopbyggd under dan idag :(  

 Mina kläder ligger lite här och var just nu..

Jag kanske kan själv.. får se om jag provar.


Kramis <3




Av Victoria - 17 augusti 2009 21:04

Att jag nu är ledig igen ..:)  till och med nästa onsdag. 

JAG ÄR SÅ GLAD!!!!


Vi tänkte nog hyra en stuga i norfällsviken onsdag till torsdag.. hoppas  bara att det blir fint väder som yr.nu säger.


Ikväll har jag och Johanna varit på Ikea och bytt garderoben och shoppat lite.. mysigt var det.

Nu får jag bara hoppas att den blir ihopbyggd snabbt oxå..  så jag kan flytta in alla ? mina kläder.


Nu ska jag plocka undan lite här hemma..

Wirva har en kompis som kommer halv tio så jag har städat hennes rum oxå.. även om det kanske är dumt eftersom de lär stöka ner det på engång men ett nystädat rum är ju mer inbjudande att leka i förstås.

Kram kram!

Av Victoria - 17 augusti 2009 09:50

Igår efter mitt jobb åkte vi på Ikea och köpte min garderob och vardagsrumsborden ( Två) sen åt vi på mc donlads vilket inte var så bra förstås men men..

När vi var hemma igen och hade släpat (Nicke förstås ;) upp  alla grejer upptäckte jag att vi har köpt fel garderob.. väldigt irriterande måste jag säga så nu måste vi åka och byta den... som tur var hittade jag kvittot iallfall som man annars burkar lyckas slarva bort när man behöver det.


Idag då.. jag jobbar igen men troligast är jag ledig resten av veckan sen.. jag har pratat med min chef om det så hon ska återkomma under dan, Nicke har ju semster den här veckan så vi tänkte kanske åka till norrfälls viken några dagar.
Tyvärr vaknade jag idag med ont i halsen idag så jag hoppas jag inte blir sjuk nu om jag ska vara ledig ..  ..


Nicke och Wirva är i svampskogen så kanske  det finns en massa kantareller hemma sen!!

Då blir middan idag älgfärsbiffar och kantarellsås.. mumsigt  och ganska nyttigt va?   om man inte har så mycket smör i förstås...


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards