Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Victoria - 18 augusti 2009 21:59

Nu står garderoben på sin plats, Nicke byggde ihop den när han kom hem från skogen.. men jag byggde faktst ihop ett av borden själv.


Vår trip till paradisbadet blev framflyttat en dag så vi åker på torsdag istället.

Wirva var så gullig när vi pratade om badet .. hon  blev lite tyst en stund och sa mamma måste man åka alla rutchkanor..  Kevin var då gullig? och berättade att hans småbröder hade en massa blåmärken när de varit där... jätte stora blåmärken...


Jag tror jag ska göra en tidig kväll.. känner mig  riktigt trött , har dessutom en bra bok jag läser nu. (kommer ej ihåg vad den heter)


Sov gott <3





Av Victoria - 18 augusti 2009 08:53

Vi åker inte till norrfällsviken utan istället åker vi över dan imorgon till Paradisbadet i övik.. Wirvisen jublade nu när jag berättade, vi har ju åkt förbi där flera ggr men aldrig badat där och det känns bra att hon kan simma nu oxå.


Idag dårå ..inget bad väder som jag hade beställt men ganska ok ändå så vi får gå ut en stund sen jag och tjejerna.   ( vet inte varför stilen blev ändrad.)


Wirva vakande 05.40 imorse och var super sur och arg, hon hade verkligen vaknat på fel sida men som tur va är hon sig själv igen nu... men jag är trött... och lite förkyld.


Nu ska jag ta en till kopp kaffe och njuta? av röran här hemma...

 Nicke ska till skogen idag och byggga nåt älgpass så garderoben blir inte ihopbyggd under dan idag :(  

 Mina kläder ligger lite här och var just nu..

Jag kanske kan själv.. får se om jag provar.


Kramis <3




Ovido - Quiz & Flashcards