Alla inlägg under april 2009

Av Victoria - 6 april 2009 08:06

Idag har vi planeringsdag med jobbet hela dan, jag tycker det är kul att göra nåt annat ibland.


Middan igår var gudomligt god!!!  Vi fick även se en film från deras bröllop som de hade i indien, är lite skillnad mot ett svenskt bröllop,  jätte vackra kläder hade de och massor med guldsmycken.


Nu ska jag sätta fart!!


Kram kram!!!


Av Victoria - 5 april 2009 14:56

har vi här idag regn och rusk. jag höll på att frysa ihjäl i min nya jacka:(


Igår hade vi allfall trevligt, åt god mat... fläskfile och potatisgratäng och till efterätt prinsesstårta..mums!!!


Wirva hade med sig ett ombyte och gjorde succe som prinsessa, hon vet hur hon ska få uppmärksamhet ..fniss.

Hon ville även måla naglarna i en snygg?? färg innan vi åkte.


Inatt blev vi väckta av att min mobil som ringde 02.14....det var ett gammalt ex som det tog slut med när jag var sjutton år..haha...undrar just vad han ville efter så många år..... jag sa att jag sov och inte orkade prata.


Jag jobbar eftermiddag idag och kl. fyra ska jag och tjejen jag jobbar hos bort på middag till en tjej som brukar jobba hos oss, hon skulle  laga indisk mat  ;)

 mycket trevligt ska det bli!!


Kramis!!

Av Victoria - 4 april 2009 12:05

Wirvisen har en pyjamas som är sååååå söt, de är bebispyjamasmodell men är i hennes storlek, hon tycker själv hon är ganska fin iden ;)

Av Victoria - 4 april 2009 11:49

Igår hade vi myskväll och såg på talang 2009 och Berg flyttar in och oj vad pernilla wahlgren verkar vara en gullig och jordnära tjej, jag  brukar följa hennes blogg faktist.

Kevin satt med oss hela kvällen vilket är ovanligt... vi brukar knappt se honom när han är hos oss men nu har han varit med oss både torsdagkväll och fredagkväll.. han har inte ens startat datorn, kul att han vill va med oss gamlingar som han lär tycka vi är hehe.


Nu sitter jag på jobbet och väntar på min jobbarkollega Annelie som ska komma med mat från Cherry woken på sveavägen..deras mat är sååå god och en portion räker till två så då har jag matlåda till imorgon oxå.


 Wirva ringde precis och höll på att längta ihjäl sig efer mig lillstumpan.. Nicke är förkyld så han är inte så rolig att vara med.. han är precis som i reklamen när killar blir sjuka.. nära döden,hehe.

Tur vi ska på kalas till farmor ikväll så hon kan busa av sig lite där.


Nu ska jag jobba lite (kolla på äntligen hemma..hihi).


Kram Victoria


Av Victoria - 3 april 2009 15:02

Det gick faktist riktigt fort att hitta present till svärmor... jag var på Albrekts guldaffär och där hade de jätte jätte fina fruktskålar i silver så en sån fick det bli, jag tror hon kommer gilla den mycket och imorgon köper vi en fin blombukett att ta med oxå.

Igårkväll gjorde jag ett jätte fynd jag hittade en vårjacka (parkas) på Rusta för endast 199.- som var jätte fin ... jag älskar att fynda!!


Nu ska jag hoppa i mysbrallorna.


Kramis!!



Av Victoria - 2 april 2009 06:35

Jag har ONT i halsen :(  inte kul alls känns som som det är ståltråd där i.


På lördag ska vi till svärmor som har fyllt år och jag har  ingen anning om vad vi ska köpa till henne så ge mig tips är ni gulliga, jag ska på stan imorgon.


Nu ska jag på jobbet där vi idag ska till ett upplevelesecenter... det ska bli mysigt!!

jag hoppas dock mitt halsonda försvinner snart eller blir bättre det brukar ju vara värst på morgonen och kvällen.


Ha en bra dag!!


Ovido - Quiz & Flashcards