Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Victoria - 17 juni 2010 17:32

Känner mig inte så glad idag.. körde upp igen och kuggade mig..  just nu känns det som jag aldrig kommer kunna ta nåt jädrans körkort... dumma dumma trafikregler   och mina skitnerver som blir så nervösa.


Wirvapirwa är borta hela dan på dansläger, det började nio imorse och slutar 20.30 ikväll och jag tycker hon var himla modig som gick för hennes kompis Mira som hon skulle gå med fick magsjuka inatt men Wirva ville gå ändå fast hon inte känner nån mer där. Tuff tjej va?!

Hon lär nog vara rätt så trött ikväll..


Nu ska jag snart gå promenad med Linda och leta hennes dotters cykel som blev stulen igår på badet.. vi vet vart det kan vara värt att kolla och hittar vi den får vi ringa polisen, jag ska ta med våra stora? farliga? vakthund!

  


Imorse hände ngt ganska otroligt.

Igår eftermiddag när och Wirva var och handlade efter fritids och jobb hade Wirva med en teckning som var jätte fin som vi la i kundkorgen när vi handlade och sen glömde vi den där såklart

 imorse efter att jag hade lämnat Wirva var jag och handlade igen och tog en korg och började shoppa och otroligt nog i botten på korgen ligger Wirvas teckning..    hur stora är oddsen att jag ska ta just den korgen.


Ciao!!




Ovido - Quiz & Flashcards