Alla inlägg under maj 2009

Av Victoria - 18 maj 2009 18:35

Idag har vi varit på norra berget och myst, Wirva älskar att vara i de små husen där vi även dukade upp vårat fika idag..mysigt!!


Jag fryser som  bara den så jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk.... kan ju var pga att det var lite småkallt på Norra berget..


Ikväll är det tvkväll  ...Färjan och cityakuten och efter det My name is Earl som vi brukar somna till.


Sådärja det var dagens onödiga vetande om mig, hehe.


Kramis!!

Av Victoria - 17 maj 2009 11:46

Igår var en pirrig dag för Wirva, hon hade uppvisning med 5 års gruppen och massa andra 5 åringar på stan, de sjöng så fint så jag blev tårögd och super stolt förstås ;)

Efter sångeriet åkte vi på kalas och där fick hon åka och köra fyrhjuling vilket var väldigt kul förstås, vi blev bjuda på gott fika och  hemlagade grillade hamburgare (mums) vi hade en mycket trevlig eftgermiddag!!


Nu är Wirva på söndagsskolan och efter den är det dax för nästa kalas, Hjalmar fyller 4 år idag!


kramis!!

Av Victoria - 15 maj 2009 20:57

Oj oj vilken god mat vi fick, jag skulle verkligen vilja lära mig att laga indisk mat för det är mums!! ( jag var så glupsk så jag glömde fota maten)

Lite lustigt var det när vi var där för det var bara vi gäster som åt inte de vi var hos..tydligen brukar man göra så i indien ibland...

 

Efter middan så var vi på en lekpark utanför vilket Wirva gillade eftersom det fanns en linbana där och sen tog vi bussen in till stan där jag var en mycket god mor ..; 

 Wirva fick leka på lekparken vid busstationen och rida på typ alla dinosarier .....oftast när vi är på stan så är vi lite stressade men nu hade vi ingen brådska alls, vi hade mysigt och dessutom hittade jag 100 kronor på marken ...;)


Kram och trevlig helg mina vänner!!!



Av Victoria - 14 maj 2009 21:57

Jag är tröttttt...... vi har haft lilla baileys här och han är grymt jobbig på natten när han ska gosa och busa  mitt inatten..;)

 men han är väldigt söt oxå och Wirva verkligen älskar honom vilket jag tror är ömsesidigt eftersom han gärna är där hon är och följer efter henne.


Imorgon på eftermiddan ska vi (jag och Wirva) iväg till en jobbar kompis till mig och äta indisk mat (hon kommer från indien) det ska bli mycket trevligt och gott!!!  Wirva lär ju tyvärr inte ens våga smaka petig som hon är.. 


Go natt nu ska jag kolla lite bloggar och sen hoppa i säng.


Kramis!!



Av Victoria - 13 maj 2009 11:48

Nu har jag duschat och tvättat håret med mitt nyköpta shampoo och faktist blev håret annorlunda på ett possitvt sätt och luktar jätte gott oxå !!


Ett litet tips bara!


Av Victoria - 13 maj 2009 08:30

Eftersom Wirva var hemma med mig igår så kunde jag ej gå till sjukgymnasten utan fick en tid idag istället men ryggen känns faktist bättre och det tackar jag min spikmatta för, men det är nog bra att gå ändå för jag tror det är ngt som sitter fast  vid skulderbladen.


I eftermiddag är det öppna förskolan som gäller , det är ju pyssel på onsdagar och våra nya grannar som har flyttat hit från villhelmina ska följa med, då ska jag fråga ut henne om hon känner nån av våra fjällpojkar..;)


Hoppas ni andra får en bra onsdag!!!


Kram Victoria



Av Victoria - 12 maj 2009 22:32

Nu har jag tävlat igen ..;)

Gör det du oxå hos cajsa!

http://wiselquist-nylund.blogspot.com/

Av Victoria - 12 maj 2009 09:28

Idag är jag och Wirva hemma, hon är lite förkyld så det är bra med en vilodag..

vi ska baka kladdmuffins har jag lovat  och Wirva har lovat att hon ska slicka skålen ..;)


Imorse när vi åt frukost satt Wirva och tittade på skinkpaketet vilket det var en gris och kom då på att  skinka är gjort av grisar, nu ska hon aldrig mer äta  skinka för grisar är ju sååååå söta...


Kramis på er nu ska jag hoppa i duschen!!!


Ovido - Quiz & Flashcards