Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Victoria - 24 januari 2011 14:06

Vilken toppen helg vi har haft!!

Vi har varit bortbjudna på middag fredag, lördag och söndag, iallafall jag och Wirva.

Fredan var vi hos Nickes kusin och hans tjej och åt gott och spelade spel, Pictonary (stavning??) jag var mycket duktig faktist.. jag och Peter vann lätt över Nicke och Annbritt   .


På lördan hade vi fullspäckat schema, först var det inflyttningsfest hos Hjalmar och Viola där det bjöds på pannakakstårta till barnen och en gudomligt god varm sallad till oss vuxna.

  

Jag och Wirva gjorde godis blommor som vi tog med till dem.

  

    

En rolig eftermiddag var det!

Sen åkte vi raka vägen till Minnas häxkalas.

  

Jättekul hade Wirva även där men sen när vi skulle gå hem var hon helt knäckt.. hon orkade knappt gå och gick och la sig bums när vi kom hem och sov till  07.40 morgonen efter.


Igår söndag var vi bjudna till Jessica och Magnus på middag där vi mumsade i oss  Echilladas. Trevligt och gott var det även där.


Idag händer inte så mycket.. jag och Nicke har varit på Lidl där jag köpte tanttofflor att ha på jobbet. Jättesköna är dom.


jag jobbar natt inatt så det blir ju såklart en prommis dit.

Sen är jag ledig framtill fredagnatt.

Passar bra eftesom vi ska byta rum här hemma, Wirva håller på att längta ihjäl sig tills hon får sitt nya rum. (Hon ska ta Kevins gamla)


Vikten går neråt    morgonens minus visade totalt 8.5 kg nu!!

Så himla najjs!!! 

Börjar få lite kommentarer om att det syns och då blir man ju peppad att fortsätta.. har ju mycket kvar ännu men är på god väg!


Jag ska köpa en corsstrainer av min jobbarkompis för 500 kr, blir perfekt dagarna vädret inte är det bästa för promenader.


Puss på er!!






Ovido - Quiz & Flashcards